Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ενημερώθηκαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς για τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου και ιδιαίτερα η προστασία των προσωπικών δεδομένων στους κόμβους κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα θέμα που αποσχολεί πολύ έντονα γονείς και μαθητές στις μέρες μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 23/10, την Πέμπτη 26/10 και την Δευτέρα 30/10, πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενημέρωση από την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Καρολίδου Σωτηρία στους μαθητές της Β' και Γ' τάξης. 

Οι μαθητές, με ζωντανό και βιωματικό τρόπο, ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο και για την απαιτούμενη προσοχή που πρέπει να δείχνουν στην έκθεση προσωπικών τους στοιχείων. 

Είναι φανερό ότι τέτοιες προσπάθειες συμβάλλον στην αντιμετώπιση αλλά κυρίως στην πρόληψη προβλημάτων που δυστυχώς στις μέρες μας αντιμετωπίζουν όλοι, παιδιά και γονείς, πολύ συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.