Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Zumba Masterclass στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς με τον Χάρη Αγτζίδη και την Μπάρμπορα Κοσμίδου

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Ένα μοναδικό Fitness event για τα δεδομένα της πόλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο ΔΑΚ Κιλκίς (Νέο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο). Το πρώτο Zumba Mastercass με επίσημο καλεσμένο μας τον Χάρη Αγτζίδη και με συμμετοχή της Μπάρμπορας Κοσμίδου.

Ο Χάρης Αγτζίδης διδάσκει Zumba® τα τελευταία 4 χρόνια και είναι αδειοδοτημένος Zumba® Instructor, ενεργό μέλος της κοινότητας (Zin™ Member), μέντορας κι ένας από τους 5 Έλληνες του Zin™ Community Council (Zcom™ Volunteer).

Η  Μπάρμπορα Κοσμίδου είναι επίσημα αδειοδοτημένη Zumba instructor και είναι αυτή που κυριολεκτικά έφερε την Zumba στην πόλη του Κιλκίς. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 διδάσκει αυτό που αγαπά στο γυμναστήριο Kinesis-Gym σε μικρούς και μεγάλους… Zumba!

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Zumba Instructors, Xaris Agtzidis και Barbora Kosmidou για την παρουσίαση, όλους και όλες όσοι συμμετείχαν, μέλη ή μη του γυμναστηρίου καθώς επίσης τον Δήμο Κιλκίς και την Διοίκηση του κλειστού γυμναστηρίου για την παραχώρηση του χώρου. 

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα συνεπείς και θα οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο του Fitness στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.