Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης (tennis) στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Εγκρίθηκε από τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 με φορέα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υποτομέα τις Αθλητικές Υποδομές, των έργων: «Κατασκευή γηπέδου Αντισφαίρισης (tennis) στην Αξιούπολη» συνολικού προϋπολογισμού 95.000 ευρώ και «Αποπεράτωση τμήματος Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου» συνολικού προϋπολογισμού 51.000 ευρώ.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παιονίας είχε καταρτίσει τις μελέτες για τα έργα αυτά και υπέβαλε τα σχετικά τεχνικά δελτία στις αρχές του τρέχοντος έτους. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 28 Σεπτεμβρίου εγκρίθηκε η μελέτη και ψηφίστηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Παιονίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πλέον, τα έργα δρομολογούνται για δημοπράτηση πιθανότατα μέσα στο έτος ώστε να μην καθυστερήσει η υλοποίηση τους.

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και συνεργάστηκαν για την έγκριση των έργων αυτών στη χρηματοδότηση του ΠΔΕ, έργα τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά τις αθλητικές μας υποδομές και θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες άθλησης και αναψυχής στους δημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.