ΜΕΘΟΔΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2018

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids 
Στις 14 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids στις εγκαταστάσεις μας, 21ης Ιουνίου 20. 

Οι γονείς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το εκπαιδευτικό μας προσωπικό να ξεναγηθείτε στους χώρους μας και να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δράσεις της δομής μας. 

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με τους εκπαιδευτικούς μας και να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί ή για την πρόοδο των παιδιών σας. Θα διανεμηθεί σε κάθε γονέα ο εσωτερικός κανονισμός καθώς και οι επιπλέον δράσεις εκτός δομής (θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες εκπαιδευτικές εκδρομές)

Λίγο πριν το τέλος τον λόγο θα πάρει ο Κενανίδης Θάνος εν ενεργεία επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α του ΑΠΘ απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με θέμα "Άθληση και Παιδί" για να μας αναπτύξει τις αλλαγές που επιφέρει στην παιδική - προεφηβική και εφηβική ηλικία η άσκηση.

➤Σχεδιασμός Προγραμμάτων. 

Προπόνηση αερόβιας ικανότητας και δύναμης.

Ανάπτυξη συντονιστικών ικανοτήτων και κινητικότητας.

Όλων των παραπάνω θα προηγηθεί τελετή Αγιασμού.

Θεωρούμε δεδομένη την συμμετοχή σας στην συγκέντρωση και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη προς το "πρόσωπο" μας, δεσμευόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου