Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Αθήνα

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα πανπαίδων/πανκορασίδων, παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.
Τα στυλ που αγωνίστηκαν στο τατάμι ήταν Kick Light, Light Contact, Point Fighting και στο ρινγκ Low Kick, Full Contact και K1. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 2 ρινγκ και 8 τατάμι. 

Όσον αφορά τις ηλικίες πρέπει να διευκρινίσουμε ότι για την ασφάλεια των αθλητών-ριών στο ρινγκ οι κατηγορίες είναι εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών και οι μικρότερες στο τατάμι ανεξαρτήτου στυλ. 

Η ομοσπονδία ( ΠΟΚ ) προσφέρει σε όλους τους αθλητές-ριες τη δυνατότητα συμμετοχής σε παραπάνω από ένα στυλ στους αγώνες. Σημειώνοντας ότι όλα έχουν άμεση σχέση.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αγγίζοντας περίπου τους 1500 αθλητές-ριες και σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και 4 φορές.

Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση πρωταθλήματος που γίνεται μια φορά το χρόνο και επανδρώνεται η εθνική Ελλάδος συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές:

Αθανασιάδης Μελέτιος, στο στυλ Kick Light, έως 63 κιλά παίδων, μετά από 3 νίκες οδηγήθηκε στον τελικό. Κατάφερε όμως να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και με ελάχιστη διαφορά λόγω εμπειρίας στερήθηκε την 1η θέση.

Παλευτόπουλος Ευστράτιος, στο στυλ Kick Light, έως 89 κιλά εφήβων, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε δεν κατάφερε να διακριθεί υπολογίζοντας τη μεγάλη εμπειρία του αντιπάλου και την πανευρωπαϊκή θέση που είχε.

"Η καλή παρουσία των αθλητών ήταν το σημαντικότερο γιατί η εμπειρία χτίζεται κάθε μέρα στον σύλλογο και στις αγωνιστικές αναμετρήσεις. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις ανεξαρτήτου διακρίσεων μπροστά στον στόχο και ενισχύοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία" δηλώνουν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.