Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ποδόσφαιρο: Νίκη με θέαμα για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με νίκη 3-1 επί του ιστορικού Ποντιακού Νέας Σάντας συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τις Ελπίδες Κιλκίς. Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και χωρίς να δώσουν δικαίωμα αμφισβήτησης κυριαρχίας, με 12 τελικές πέτυχαν 3 γκολ είχαν δυο δοκάρια και βρήκαν έναν πολύ καλό τερματοφύλακα απέναντι τους. 


Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Καλαϊτζης με καρφωτή κεφαλιά μετά από πάσα του Μαργαριτόπουλου σε στατική φάση. Το 2-0 στο 24’ ο Κεσίδης, MVP του αγώνα, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πάσα του Ζαφειρόπουλου από τον αριστερά πλάγιο διάδρομο στον άξονα. 

Το 3-0 ο Παπαδόπουλος με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή στο 50’ ενώ ο Ποντιακός μείωσε σε 3-1 στο 55’. Μελανό σημείο η αποβολή του Μακάριου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 54’, ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην γειτονική Αργυρούπολη το Σάββατο 14/10/17 & 16:00.

Σύνθεση:
Ορφανίδης, Χατζηβασιλείου, Μαργαριτόπουλος, Καλαϊτζης, Ανανιάδης (85’ Σεφερίδης ), Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος (70’ Αλμπανίδης ), Νικολαΐδης, Ζαφειρόπουλος (67’ Πιπερίδης ), Μακάριος, Κεσίδης ( 84’ Κουρουζίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.