Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Στέγη φιλοξενίας φοιτητών από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μια ακόμη δράση έρχεται να προστεθεί στο ευρύ δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης που λειτουργεί καθημερινά στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με ποικίλες δομές κοινωνικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που περνούν πολλές ελληνικές οικογένειες στην παρούσα συγκυρία για την χώρα, παρέχει φέτος δωρεάν στέγη και σίτιση σε οικονομικά αδύναμους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κατερίνη.

Η φιλοξενία των φοιτητών, στο πλαίσιο της ουσιαστικής και δημιουργικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Τοπικής Εκκλησίας και του Τ.Ε.Ι. της πόλης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Ξενώνα στην περιοχή του Σβορώνου Πιερίας. 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο για τη σημαντική στήριξη της Τοπικής Εκκλησίας στη λειτουργία του Τ.Ε.Ι., ιδιαίτερα των φοιτητών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.