Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που λήστευαν Πακιστανούς

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) υπηκόων Πακιστάν, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε την 8-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν αρπαγές σε βάρος ομοεθνών τους .
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής από κοινού με σκοπό να εξαναγκασθεί ο παθών ή κάποιος άλλος σε πράξη, για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση, της απόπειρας εκβίασης, της συμμορίας, της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης εισόδου στη χώρα και της προμήθειας-κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ίδια χρήση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1) (επ) KHALID (ον) RIZWAN του MEHMOD και της RAZIA , γεννηθέντα στις 12-12-1996


2) (επ) MOHSAN (ον) AHWAR του AHWAR και της SAMI , γεννηθέντα στις 1-9-1993


3) (επ) ARSLAN (ον) ALI του ABDUL MAJEED και της RANE , γεννηθέντα στις 13-6-1996


4) (επ) QASIM (ον) ASLAM του ASLAM και της ARSAD , γεννηθέντα το 1996


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 και 210-5319307 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.