Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ήττα στο 89' γνώρισε ο Κιλκισιώτης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ήττα με 1-0 γνώρισε τη Τετάρτη στο Κιλκίς ο Κιλκισιακός από τον Μακεδονικό, με το μοναδικό τέρμα της συνάντησης να πετυχαίνει στο 89' ο Τουμανίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Πρώτη καλή στιγμή στο 11' για τον Κιλκισιακό, με τον Μοσχάκη να βγάζει τετ-α-τετ τον Πιπερτζή που πλάσαρε εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι του Γουμάγια. Δεύτερη φάση και πάλι για τον ΑΟΚ, με τον Καθάριο να "αδειάζει" δυο αντιπάλους να σουτάρει στη κλειστή γωνία και τον Γουμάγια να διώχνει.

Στο 28' σημαντική ευκαιρία για τον Μακεδονικό, με τον Κανούλα να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια. Στο 29' ο Πιπερτζής έκανε το σουτ με τη μία μέσα από τη περιοχή, και ο Γουμάγιας απέκρουσε εντυπωσιακά στο αριστερό του "παραθυράκι".

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος το σουτ του Γαρύφαλλου που απέκρουσε ο Κολιοφούκας στο 43'.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός ξεκίνησε με φάση, με τη κεφαλιά του Ζαφειρίδη στο 46' να απομακρύνεται με το ένα χέρι από τον Κολιοφούκα.

Στο 69' ο Ηλιόπουλος σούταρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΑΟΚ. Στο 76' ο Κιλκισιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Μοσχάκη με έξυπνη εκτέλεση φάουλ να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Ραφαελίδη, που με πίεση πλάσαρε αλλά ο Γουμάγιας για τρίτη φορά είπε όχι στους γηπεδούχους. Τελικά το τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 89' με τη κεφαλιά του Τουμανίδη.
Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός πηγαίνει στη Νάουσα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (71' Καρασίμος), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Πιπερτζής (84' Παρπουτσής), Μοσχάκης, Καθάριος (66' Παναγιωτόπουλος).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγουρίδης, Βόσδου (60' Στασινόπουλος),Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (83' Ρίτσκος), Ηλιόπουλος (82' Παντεκίδης), Γαρύφαλλος, Κανούλας, Διαμαντίδης, Τσουκάνης (90'+2' Τράικος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.