Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Πρωτιά για τη δική μας Στέλλα Παρασκευά, στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Μία μοναδική εμπειρία ζωής συνεπήρε περισσότερους από 25.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 94 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, μαθητές, έστειλαν το ηχηρό μήνυμα του αθλητισμού, της κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, αλλά και της χαράς, μέσα από την συμμετοχή τους σε μία ανεπανάληπτη βραδιά.
 
Η οικογένεια του Στίβου του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ που δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από μεγάλο νυχτερινό αθλητικό “πάρτι” της Θεσσαλονίκης έδωσε «το παρών» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά συμμετέχοντας με πέντε στελέχη του.

Η σημαντική διάκριση για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς ήρθε από τα μικρά ταλέντα των αποστάσεων , αφού η δεκατριάχρονη Στέλλα Παρασκευή κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ως 15 ετών με 22'05'' και την 22η στην κατηγορία Γυναικών , ενώ η δωδεκάχρονη Βασιλική Καραμανίδου τερμάτισε στην 8η θέση με 25'14'' στην ίδια κατηγορία και 47η στην κατηγορία Γυναικών, αλλά και του εντεκάχρονου Σταμάτη Παρασκευά που σημείωσε 31'27'' στην πρώτη συμμετοχή, σε έναν αγώνα που τερμάτισαν περισσότεροι από δώδεκα χιλιάδες δρομείς συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο σε μια παράδοση επιτυχιών για τον ΓΑΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.

Στον ίδιο αγώνα των 5000μ, εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του δεκαεξάχρονου Δημήτρη Καραμανίδη που με 19'12'' κατέκτησε την 15η θέση στην κατηγορία του (15-18 ετών) και τη 38η στην κατηγορία των Ανδρών σημειώνοντας ατομική επίδοση, αλλά και της Σοφίας Ιωαννίδου που με 33'04'' ήταν 30η στην κατηγορία 35-39 ετών και 252 στο σύνολο των Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.