Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Γεωργαντάς για την κεραία της Cosmote: "Είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία εντός των νόμιμων πλαισίων"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς το Σάββατο 2/9/2017 συναντήθηκε με τους εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της πόλης του Κιλκίς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για ζήτημα που έχει ανακύψει τελευταία με κεραία κινητής τηλεφωνίας η οποία λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό κοντά σε σχολικές μονάδες.
Έχουν ανακύψει πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν την ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης προστασία της υγείας των πολιτών. 

Ο νομοθέτης ενώ έχει ειδικές ρυθμίσεις για την περίπτωση που λειτουργούν κεραίες κοντά σε σχολικές μονάδες δεν έχει βελτιώσει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο με τις αναγκαίες δικλείδες ασφάλειας και συμμόρφωσης.

Η ανησυχία των γονέων είναι απόλυτα κατανοητή και η Πολιτεία με όλες τις υπηρεσίες της οφείλει να διερευνήσει όλα τα ζητήματα- ειδικά και γενικά- ανέκυψαν έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι αναγκαίες συνθήκες προστασίας της υγείας των πολιτών.

Μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο θα παρακολουθήσω τις σχετικές νομοθετικές διεργασίες και θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία η οποία κινείται εντός των νόμιμων πλαισίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.