Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος, στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στην Ελλάδα στις 04-06.09.17.
Συγκεκριμένα ο κ. Marc d’Entremont, μέλος του Δ.Σ. του IFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Association) με έδρα την Αμερική ο οποίος γράφει σε διάφορά blogs και sites, όπως HELLENIC LIFESTYLE, TRAVEL WITH PEN AND PALATE, HELLENIC NEWS OF AMERICA, LUXEBEAT MAGAZINE, FW MAGAZINE, κατά την τριήμερη παραμονή του στην περιοχή μας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο, υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Καραμισάκη Μιχαλίας καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε Κιλκίς, τα συμμαχικά κοιμητήρια Δοϊράνης-Πολυκάστρου, την Ειδομένη, το σπήλαιο Κιλκίς, την εικαστική έκθεση στην Αυστροελληνική. Καπναποθήκη, τους Καταρράκτες του Σκρα, τα πολεμικά μουσεία Σκρα-Ηρώων καθώς και τρία οινοποιεία της Γουμένισσας.

Ο κ.Marc d’Entremont δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενδοχώρα, την σημασία της περιοχής για τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και το πρόσφατο προσφυγικό δράμα καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της Παιονίας.

Η Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί τα Ξενοδοχεία Ευρυδίκη στο Κιλκίς και Δημοσθένης στη Γουμένισσα για την φιλοξενία του Δημοσιογράφου, τα οινοποιεία Αϊδαρίνη, Τάτση και Χατζηβαρύτη για την όμορφη παρουσίαση και γευσιγνωσία των εξαιρετικών κρασιών τους καθώς και τις δημοτικές αρχές Κιλκίς και Παιονίας για την υποστήριξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.