Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί...


Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 15η Λαμπαδηφορία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) από την πλατεία Ειρήνης μέχρι τα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς (Δημοτικό Πάρκο). 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική Με την ευκαιρία της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης το Δ. Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Κιλκίς, ευχαριστεί:

➤Τον κ. Σπυρλιάδη με το μουσικό τμήμα του καλλιτεχνικού συνόλου «ΠΟΛΙΣ»
Τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Παιονίας.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικρολίμνης,Το Σύλλογο Σαρακατσαναίων " Φλάμπουρας". Το Σύλλογο Κρητών "Το Αρκάδι".Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάρκου "Οι Μωμόγεροι",Τον Ιππικό Όμιλο Ράντσο Κιλκίς.Τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Βρύσης,Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σάντας.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.Τον Κιλκισιακό με μια ομάδα ενηλίκων και δυο παιδικές ακαδημίες.Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.Το Σώμα Ελλήνων Οδηγών.Το Χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.