Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδήλωση γραμματείας εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Ν.Δ.

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικούς ομιλητές τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά και τον Πρόεδρο ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Γιάννη Πάϊδα.
Κατά την ομιλία του ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε την ανάγκη εφαρμογής ενός αξιοκρατικού συστήματος αξιολόγησης, που θα δημιουργήσει κίνητρα στους δημοσίους υπαλλήλους και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες . Επιπλέον, τόνισε την προσπάθεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κομματικοποιήσει τη Δημόσια Διοίκηση νομοθετώντας «κατά παρέκκλιση κάθε ειδικής και γενικής διάταξης».

Τέλος ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοσίων υπαλλήλων θα στηρίξει εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν το Δημόσιο Τομέα και θα τον μετατρέψουν σε μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα Θεόδωρος Κόλλιας, ενώ παρόντες ήταν και οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης και οι πρώην Υπουργοί Γιώργος Ορφανός και Χρήστος Κοσκινάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου