Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:00 μμ έγινε αντιληπτή από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της ύδρευσης διακοπή της υδροδότησης της πόλης από το αντλιοστάσιο Σταυροχωρίου, η οποία οφείλονταν σε θραύση του αγωγού τροφοδοσίας, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο Σταυροχωρίου και να τροφοδοτείται η πόλη μόνο από το αντλιοστάσιο Γαλλικού.
Η βλάβη αποκαταστάθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου το πρωί και επαναλειτούργησε το αντλιοστάσιο στις 12:00μμ.

Εκτιμάται ότι έως τις 6:00μμ θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στα χαμηλά της πόλης και έως αργά το βράδυ θα καλυφθούν και τα ακίνητα που βρίσκονται στις ψηλές περιοχές.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία, έγινε ότι ήταν δυνατόν για να ελαχιστοποιηθεί η όχληση, ιδιαίτερα σήμερα που είναι και τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης του πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.