Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

H Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το Αρ.Πρωτ: οικ. 405867/14400/ 28-09-2017 εγγραφό της, προκηρύσσει τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, Β’ περιόδου 2017, που θα πραγματοποιηθούν ημέρα Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 π.μ., στην πόλη του Κιλκίς στο ΙΣΟΓΕΙΟ του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην αίθουσα εξετάσεων (Μ.Σ.Θ.Ε.Υ.Ο.) της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αφαιρεθεί η άδεια ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και του τόπου της μονίμου κατοικίας του.

● Προβλεπόμενο παράβολο 26 €

● Πιστοποιητικό γεννήσεως ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου

● Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγγραφα που σχετίζονται με την υπηκοότητά τους και τη μόνιμη διαμονή τους.

● Δύο έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι:

● ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

● ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΄- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

● ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ - ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

● ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ - ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Για την «κατηγορία εισαγωγικού επιπέδου»).

Xορήγηση πτυχίων Pαδιοερασιτεχνών

● Στους επιτυχόντες των εξετάσεων χορηγείται πτυχίο Pαδιοερασιτέχνη.

Απαλλαγή από τις εξετάσεις των ραδιοερασιτεχνών

● Απαλλάσσονται από κάθε είδους εξέταση οι κάτοχοι γενικού πτυχίου χειριστή ασυρμάτου του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και οι διπλωματούχοι ραδιοτηλεγραφητές Α΄ και B' τάξης του Εμπορικού Ναυτικού.

● Oι αρμόδιες υπηρεσίες κατ' εφαρμογή της παραπάνω διάταξης χορηγούν το πτυχίο και την άδεια ραδιοερασιτέχνη στους δικαιούμενους αυτούς οποτεδήποτε το αιτηθούν.

● Απαλλάσσονται από την εξέταση στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’» όσοι καταθέσουν αντίγραφο πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ) της ημεδαπής ή ισοτίμων σχολών της αλλοδαπής κατεύθυνσης ηλεκτρονικής ή ηλεκτρολογίας ή τηλεπικοινωνιών.

Διαδικασία:

Κατάθεση δικαιολογητικών στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της οικείας Περιφέρειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία:
http://www.yme.gr/index.php?tid=404

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.