Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

"Ελάτε να τρέξουμε στους δρόμους του Κιλκίς"

Κάλεσμα Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10:30 π.μ., ελάτε να τρέξουμε στους δρόμους του Κιλκίς. Μικροί και μεγάλοι, γρήγοροι και αργοί, το τρέξιμο είναι για όλους.
Δηλώστε συμμετοχή στην ακόλουθη σελίδα μέχρι σήμερα το βράδυ για να αποφύγετε την ταλαιπωρία στην αφετηρία στην Πλατεία Ειρήνης
http://www.sdyk.gr/kilkis-run-2017.html

Δηλώσεις όμως θα γίνονται δεκτές και στην αφετηρία του αγώνα μέχρι τις 9:30 π.μ. την Κυριακή

Η συμμετοχή των παιδιών 8-12 ετών στον αγώνα 1000μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και όλα τα παιδιά που θα τρέξουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο στον τερματισμό

Το πακέτο συμμετοχής στον αγώνα 5 χλμ. είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει μετάλλιο στον τερματισμό, βαμβακερή μπλούζα με το λογότυπο του ΣΔΥΚ, αριθμό συμμετοχής, και τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα.

Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας σε αυτήν την γιορτή του μαζικού αθλητισμού γιατί το τρέξιμο είναι πάνω απ' όλα υγεία και ευεξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.