Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 25/9/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την πρώτη του ήττα στα φιλικά γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός, μιας και ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας.
Εγινε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 7' με τον Πετρίδη.


Τρία λεπτά αργότερα ο Κιλκισιακός ισοφάρισε όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Παλάσκας πήρε τη πρώτη κεφαλιά, ο Ματεντζίδης τη δεύτερη και να χρίζεται σκόρερ.

Στο 24' είχαμε ένα πέναλτι για τους γηπεδούχους, με τον Κολιοφούκα να αποκρούει την εκτέλεση του Λ. Ελευθεριάδη. Τελικά στο 60' ο Γ. Ελευθεριάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Αλμωπό.

Επόμενο φιλικό για τον Κιλκισιακό, που είναι και η πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος, το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο απέναντι στον Πανσερραϊκό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Καθάριος. Αγωνίστηκαν και οι Ιωαννίδης, Κουραλίδης, Νικολαΐδης, Ταχματζίδης, Μούδιος, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης, Πιπερτζής, Παρπουτσής.

Τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Τηλκερίδη ο Κιλκισιακός
Στο 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Γιώργος Τηλκερίδης" βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός Β΄, για να τιμήσει το γελαστό παιδί που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ο Κιλκισιακός το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να συμμετέχει κάθε χρόνο με τις ομάδες του. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες

Πανδαισία ποδοσφαίρου στο Σταυροχώρι

Το πρωί της Κυριακής το Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου υποδέχθηκε παιδιά και γονείς της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, με τον τεχνικό διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ κα τους προπονητές των τμημάτων να έχουν την ευκαιρία να δουν τις ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή.

Από τα Μπαμπίνι μέχρι και τους Παίδες είδαμε ωραία παιχνίδια από τους μικρούς μας αθλητές, με τον Κιλκισιακό να επενδύει πολλά στα τμήματα υποδομής, έχοντας στις τάξεις του ένα άριστο τεχνικό επιτελείο και παρέχοντας στα παιδιά δωρεάν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξαιρετικές υλικοτεχνικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.