Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η Επιμορφωτική Κιλκίς διακρατικός εταίρος στο έργο "STEM Capacity Building"

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο έργο “STEM Capacity Building” που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 – Στρατηγικές Συμπράξεις.
Η δεύτερη συνάντηση συντονισμού του έργου πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 19-21 Ιουνίου 2017 και φιλοξενήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

Στη συνάντηση συμμετείχαν 15 εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων – εταίρων από την Ελλάδα, Λιθουανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ολλανδία. Την Επιμορφωτική Κιλκίς εκπροσώπησαν τα στελέχη της Γεωργιάδης Νίκος και Χατζηβασιλείου Γιώργος. Την ΔΙΔΕ Κιλκίς εκπροσώπησαν οι κκ. Λιναρδάκης Γιάννης, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Μπόσκος Βασίλειος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα έθεσαν και τους στόχους για τους επόμενους μήνες και μέχρι την επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς τον Οκτώβριο. 

Οι στόχοι και δραστηριότητες του έργου καθώς και πληροφορίες σχετικά με την εναρκτήρια συνάντηση στο Βίλνιους, περιγράφονται στο http://epimorfotikikilkis.blogspot.gr/2017/01/stem-capacity-building.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.