Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Γιάννης Λιναρδάκης: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου παρείχατε"

Υπογράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Αξιότιμε κ. Διευθυντά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
Αξιότιμοι κ. κ. Σχολικοί Σύμβουλοι,
Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και μαθητές,
Αγαπητοί συνεργάτες – εκπρόσωποι φορέων
Στην εκπνοή της επταετούς (2+5) θητείας μου στη θέση του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου παρείχατε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, την αγαστή συνεργασία αλλά και την καθοριστική σας συμβολή στην επιτυχή έκβαση του κοινού μας έργου.

Δεδομένων των πολλών και σημαντικών αλλαγών που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και οι οποίες συχνά απαιτούν αυξημένη εγρήγορση αλλά και προσαρμογή σε νέες καταστάσεις, καταφέραμε, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες και εργαζόμενοι όλοι μαζί με οργάνωση και μεθοδικότητα με όσα μέσα είχαμε στη διάθεσή μας, να φέρουμε εις πέρας το καθήκον που αναλάβαμε, προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας.

Η επίτευξη ενός τόσο δύσκολου έργου δεν ήταν πάντα μία εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, με σκληρή δουλειά, συντονισμό, πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας καταφέραμε να επιτύχουμε αρκετά και σημαντικά πράγματα σε πολλούς τομείς.

Εξάλλου, ελπίζω να φάνηκα και εγώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε, προσπαθώντας να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνονταν κάθε φορά από το διοικητικό και οικονομικό πλαίσιο και θα ήθελα να γνωρίζετε, ακόμη, ότι και εφεξής θα είμαι στη διάθεσή σας, όποτε παραστεί ανάγκη.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να απευθύνω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κο Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, τόσο για τη θερμή του υποστήριξη όσο και για τη συμβολή του στην απρόσκοπτη υλοποίηση των σχεδίων και δράσεων που ανέλαβε το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση – Αγωγή Υγείας – Πολιτιστικά Θέματα και Καλλιτεχνικοί Αγώνες), όπου είχα την τιμή να επιλεγώ Υπεύθυνος.

Ευχαριστίες, ακόμη, οφείλω στη Σχολική Σύμβουλο των Θεολόγων, κ. Ελένη Μιχαλοπούλου, το Σχολικό Σύμβουλο των Φιλολόγων, κ. Γεώργιο Μανωλίδη, το Σχολικό Σύμβουλο των Μαθηματικών, κ. Ιωάννη Θωμαΐδη αλλά και τη συνάδελφο εκπαιδευτικό, κ. Ευαγγελία Βλάχου, με τους οποίους μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο το ίδιο γραφείο αλλά και τις ίδιες αγωνίες και στόχους και των οποίων οι γνώμες και οι συμβουλές υπήρξαν για μένα πολύτιμες και εξαιρετικά επωφελείς.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Διοίκησης καθώς και τους κ. κ. Διευθυντές - Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων, όλους τους Συναδέλφους - Συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, όλους τους Μαθητές – Μαθήτριες, όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες και όλους τους Φορείς με τους οποίους είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου και οι οποίοι μου παρείχαν αφειδώς στήριξη και διευκολύνσεις για την υλοποίηση των προγραμμάτων και δράσεων στις οποίες από κοινού συμμετείχαμε.

Ευχές για κάθε επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών του θα ήθελα, ακόμη, να απευθύνω στον συνάδελφο που θα οριστεί ως νέος Υπεύθυνος του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ελπίδα ότι η ειλικρινής φιλία, η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών θα διαρκέσει στο χρόνο, καθώς θα μοιραζόμαστε πάντα το ίδιο όραμα για μία καλύτερη και ποιοτικότερη Δημόσια Εκπαίδευση.

* Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης,
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων,
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.
Υποψήφιος Διδάκτορας Γεωπονίας Α.Π.Θ. - PhD.
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση.
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.
Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Αιολικών Πάρκων.
Σύμβουλος Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.