Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Την κιλκισιώτισσα ολυμπιονίκη Μαρία Φουλεδάκη υποδέχτηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Την Ολυμπιακή Ομάδα Deaf, παράγοντες και προπονητές, κάλεσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στις 1 Αυγούστου 2017. 
Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αναγνώριση και βράβευση για την προσπάθεια και τις επιτυχίες στους Ολυμπιακούς αγώνες Deaflympics που διεξήχθησαν από 18 έως 30 Ιουλίου 2017 στην Τουρκία, πόλη Σαμψούντα.

Η ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει 5 μετάλλια μετά από δύσκολες αναμετρήσεις. Η ομάδα μπάσκετ γυναικών Χρυσό μετάλλιο, ο Παπαδάτος Αλέξανδρος χρυσό μετάλλιο στην Ελληνορωμαϊκή και αργυρό μετάλλιο στην Ελευθέρα πάλη και στο Taekwondo δυο μετάλλια, η Φουλεδάκη Μαρία έως 67 κιλά Χάλκινο μετάλλιο από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς και ο Λιότσος Παύλος έως 58 κιλά Χάλκινο μετάλλιο από τον Α.Σ. Άλμπατρος Θεσσαλονίκης.

Όλη η ελληνική αποστολή προσκλήθηκε επίσημα από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Αυγούστου 2017 δίνοντας τους συγχαρητήρια για την επιτυχία και την κατάκτηση μεταλλίων. Είναι πολύ σημαντικό και ουσιώδες να αναγνωριστεί η προσπάθεια των παιδιών (αθλητών-ριών) από το κράτος και τους αρμόδιους επιβραβεύοντας τους όχι μόνο για το μετάλλιο αλλά γιατί ύψωσαν την Ελληνική σημαία και τους αξίζουν πολλά.

Καλωσόρισε την ομάδα και ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης δίνοντας συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Τον Σεπτέμβριο 2017 προσκλήθηκε επίσης η Ελληνική αποστολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο σύμφωνα με την Ομοσπονδία.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιτυχίας οι ηθικές αξίες και ο σεβασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο δηλώνουν και δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή και σε όσους δεν κατάφεραν να διακριθούν, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης ευχόμενοι μελλοντικές επιτυχίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.