Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Λεωφορείο με κρεβάτια στο ΚΤΕΛ Κιλκίς!

Κιλκίς 2.088 μΧ
Του απεσταλμένου μας : Σουλτάν Αχμέτ Κασέρ Πεϊνιρλί 
Ότι και να πούμε πλέον για την πόλη της καρδιάς μας το Κιλκίς θα είναι λίγο. Για άλλη μια φορά είμαστε πρωτοπόροι. Οι γύρω νομοί βλέπουν απλά τη "σκόνη μας". 
Προσπαθούν να μας μοιάσουν, να μας αντιγράψουν, να μας ακολουθήσουν, να κάνουν ότι κάνουμε κι εμείς, αλλά μάταια η προσπάθειά τους. Αυτή τη φορά τα ΚΤΕΛ Κιλκίς έκαναν το απίστευτο! 

Όπως γνωρίζετε το 2.057 μΧ γκρεμίστηκε εκείνος ο παλιός, άθλιος, τριτοκοσμικός χώρος που τον ονόμαζαν "Σταθμός ΚΤΕΛ Κιλκίς". 

Που έκλεινε όλη την πόλη, που δεν είχαν που να παρκάρουν τα λεωφορεία, ενώ οι επιβάτες στεκόταν από έξω ή μπροστά στο πατσατζίδικο, μη αντέχοντας τη συνολική εικόνα που θύμιζε Μπαγκλαντές.

Τι τραβήξαμε τότε το 2017 μΧ, δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς οι νεότεροι. Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση των ΚΤΕΛ παρέλαβε ένα υπερσύγχρονο ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο, το οποίο δεν θα έχει καθίσματα, αλλά ειδικές μικρές καμπίνες με κρεβάτια για να κοιμούνται οι επιβάτες. 

Θα εκτελεί το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κιλκίς και αντίστροφα, ειδικά για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν χορταίνουν τον ύπνο στο σπίτι τους. 

Το ίδιο θα γίνεται και στην επιστροφή το μεσημέρι και έτσι θα φτάνουν σπίτια τους ξεκούραστοι σαν περδίκια. 

Φήμες λένε ότι κάποιοι πληρώνουν όσο-όσο και να κοιμούνται μόνιμα εκεί, για να αποφύγουν τον ύπνο στο σπίτι μαζί με τις συζύγους τους.

1 σχόλιο:

  1. Και που θα παρκάρει αυτό το λεωφορείο με τα κρεβάτια...για να παραλαμβάνει τους επιβάτες...μέσα στο στενάκι του ταχυδρομείου...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.