Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Κιλκίς: Χιλιάδες πρόσφυγες μετακινούνται επειγόντως στην Αττική για δεντροφυτεύσεις των καμένων δασών

Κιλκίς 2.047 μ.Χ.
Μεταδίδει η απεσταλμένη της ΓΝΩΜΗΣ, Αϊσέ Τσαμουροχτισμέντσα
Σήμερα αν και διανύουμε το έτος 2.047 μΧ, η Αττική ζει μια ακόμη μεγάλη πυρκαγιά. Μόλις μεγάλωσε το δάσος μετά την καταστρεπτική πυρκαγιά του 2.017 μΧ, ξαναζούμε τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές όπως τότε. 
Στο ίδιο έργο θεατές δηλαδή και πάλι. Αυτή τη φορά όμως, η κυβέρνηση Σύριζα (ποτέ δεν έφυγε από τότε) πήρε γρήγορες, άμεσες μα κυρίως καινοτόμες και πρωτοποριακές αποφάσεις. Έτσι το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε τα παρακάτω μέτρα τα οποία ξεκινούν από αύριο Τρίτη 17 Αυγούστου 2.047.

Συγκεκριμένα: Όλοι οι πρόσφυγες που διαμένουν σε hot spot στους νομούς Κιλκίς (50.000 άτομα) και Θεσσαλονίκης (100.000), μετακινούνται άμεσα στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, όπου θα ξεκινήσουν αμέσως δεντροφυτεύσεις! 

Το μέτρο κρίνεται ιδανικό αφού εδώ και 30 χρόνια έπλητταν οι κακόμοιροι. Ζούσαν άπραγοι και άνεργοι χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα ειδικά στο Κιλκίς. Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουν κι αυτοί ότι πρέπει να ανταποδώσουν την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαν οι Έλληνες από το υστέρημά τους. 

Θα μένουν σε καταυλισμούς πάλι σαν hot spot και θα δεντροφυτεύσουν περίπου πέντε εκατομμύρια νέα δέντρα σε διάστημα ενός έτους. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχουν και κίνητρα παραγωγικότητας. 

Έτσι όποιος φυτεύσει 10.000 δέντρα θα απολαμβάνει πράσινη κάρτα άδειας παραμονής στην Ελλάδα για άλλα πέντε χρόνια, ενώ ίσως τους κατασκευάσουν και μόνιμους οικισμούς! 

Κάποιος έξυπνος παλιός Πασόκος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ όμως, πρότεινε επίσης κάτι ακόμη πιο έξυπνο ώστε να δοθούν κίνητρα και σε Έλληνες ώστε να δεντροφυτεύσουν κι αυτοί τα καμμένα δάση. 

Συγκεκριμένα πρότεινε ότι όποιος φυτεύει νέα δέντρα να έχει φορολογικές απαλλαγές. Έτσι για κάθε 100 νέα δέντρα που θα φυτεύει θα έχει 100 ευρώ έκπτωση για φόρους, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, τέλη κυκλοφορίας κ.α ! 

Επιπλέον θα δίνονται εκπτωτικά κουπόνια για σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, ανάλογα τα δέντρα που θα φυτεύονται. 

Θα υπάρχουν επίσης και σούπερ δώρα, όπως προσλήψεις σε δήμους και δημόσιο: Για 5.000 δέντρα πρόσληψη σε τρεις συνεχόμενες οκτάμηνες συμβάσεις σε δήμους (γραφείο όμως), για 10.00 δέντρα μία τριετής σύμβαση στο δημόσιο (και πάλι σε γραφείο), ενώ δεν έχει προβλεφθεί μονιμοποίηση. 

Α ρε ΣΥΡΙΖΑ! Για άλλα 100 χρόνια θα είσαι στην εξουσία με τέτοιες κινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.