Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Υπογράφει Κωνσταντίνος Χ. Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής μαθητών σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων μας για την επιτυχία τους.
Στην νέα πλέον ακαδημαϊκή τους πορεία εύχεται καλή συνέχεια.

Ειδικότερα , συγχαίρει τους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ που παρά τις αντίξοες συνθήκες λειτουργίας της σχολικής τους μονάδας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες των μαθητών που στάθηκαν αρωγοί δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο αγώνα τους."

Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων στο νομό Κιλκίς ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.