Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Μετεγγραφή του Χάρη Πολιτίδη στον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Άτλαντα Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς, μέσα στα πλαίσια των φετινών μετεγγραφών του, ενίσχυσε την ανδρική του ομάδα παίρνοντας με μετεγγραφή τον Χάρη Πολιτίδη από τον σύλλογο του Αίαντα Ευόσμου.
Ο Χάρης Πολιτίδης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος πασαδόρος που έπαιζε βόλεϊ στα "σαλόνια" της Α2 κατηγορίας και αγωνίσθηκε κατά καιρούς στην ΑΕ Κομοτηνής, ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης. 

Το σημαντικό είναι πως η εμπειρία του, η αγωνιστική του διάθεση και ο ηγετικός του ρόλος θα βοηθήσει πολύ τους νεότερους αθλητές του τμήματος να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες ώστε να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες και με ιστορία στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς συμμετέχει, στο περιφερειακό πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), με άλλες 10 ομάδες.

Το Roster της ομάδας είναι:

Πολιτίδης Χάρης……………… Πασαδόρος
Καπούλας Κώστας…………… Πασαδόρος
Πελτιάν Κυριάκος …………….Κεντρικός
Κουρομπίλιας Γιάννης ……..Κεντρικός
Τρόπιος Ανέστης ……………..Κεντρικός
Ουστάς Αναστάσης ………… Ακραίος
Παπαδόπουλος Ραφαήλ ….Ακραίος
Γεωργιάδης Λάζαρος………..Ακραίος
Χειρούλης Γιώργος…………. Διαγώνιος
Ιακωβίδης Κυριάκος ………..Διαγώνιος
Βασιλειάδης Αλέξανδρος…Ακραίος – Libero
Καραδήμος Παναγιώτης…. Libero

Προπονητής: Σταύρος Χατζηγεωργιάδης
Βοηθός: Θεόδωρος Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.