Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ακαδημία μπάσκετ “Οι Ατρόμητοι”

Δελτίο τύπου ακαδημίας μπάσκετ  “Οι Ατρόμητοι” 
Πρόσκληση στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου απευθύνει η Ακαδημία μπάσκετ Α.Ο. “ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ” της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού Δήμου Κιλκίς, προς παιδιά, γονείς και φίλους του αθλήματος, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση των ακαδημιών του Συλλόγου ενώ παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για έναρξη προπονήσεων και διαχωρισμό τμημάτων, η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης “Οι Ατρόμητοι” συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, με αγωνιστική έδρα το Καμπάνη και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 χρονών.

Ο προπονητής των ομάδων της Ακαδημίας, Κώστας Λαδάς παροτρύνει τους υποψήφιους αθλητές να στηρίξουν την Ακαδημία στέλνοντας παράλληλα σε όλους το μήνυμα πως η συστηματική άσκηση δεν προσθέτει μόνο ζωή αλλά δίνει νόημα στα χρόνια της ζωής. 

Απευθυνόμενος επιπλέον στους γονείς τους καλεί να στηρίξουν τα παιδιά τους δεδομένου ότι, μέσα από την άσκηση και συγκεκριμένα το μπάσκετ, βελτιώνεται σημαντικά η ψυχική και πνευματική κατάσταση του παιδικού οργανισμού, ενώ λειτουργεί θετικά στην απώλεια βάρους, στην διαχείριση του άγχους και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: τηλέφωνo: 6976080888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.