Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Γουμένισσα: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα ''Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής''

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας με θέμα ''Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής'' από την ''ΚΙΒΩΤΟ'' σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό. Εικόνες από το χθες μιας άλλης εποχής, μέσα από τα μάτια του επισκέπτη οι μνήμες ξυπνούν. Φωτογραφικά ντοκουμέντα που περικλείουν μέσα τους ένα λιθαράκι από την ιστορία μας.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι: ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Αθανάσιος Τζούρτζος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας κ. Αθανάσιος Τραχανίδης, η συμπολίτης μας και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ κ. Εβίνα Μάλτση και ο φωτογράφος και συμπολίτης μας κ. Γεώργιος Γκότας που με τον φακό του εδώ και μισό αιώνα έχει απαθανατίσει πρόσωπα, τοπία και σημαντικά γεγονότα της Γουμένισσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικές και τοπικές αρχές του τόπου μας, Σύλλογοι και φορείς της περιοχής μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο όμορφη έκθεση, που θα είναι ένα στολίδι για την πόλη μας και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Πέτκο ο οποίος ήταν η ψυχή της όλης προσπάθειας.

Η έκθεση είναι μόνιμη και έχει ενταχθεί στα 42α Θεοτόκεια, η οποία στεγάζεται στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου