Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Γεωργαντάς στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην έναρξη του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ποντιακού Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πανοράματος. 


Το Συνέδριο οργανώθηκε από τη Διεθνή Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων και τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η ποντιακή παράδοση και η νεολαία. 

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε την ανάγκη όλοι οι θεσμικοί παράγοντες και οι σύλλογοι των Ποντίων να αγωνιστούν ομόψυχα και συντονισμένα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη ,όμως με τη βοήθεια των Ελλήνων που βρίσκονται σ’ όλη την υφήλιο είναι σίγουρο ότι μπορεί να επιτευχθεί. Σε αυτή την προσπάθεια δεν επιτρέπεται καμία παραφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.