Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Οι Opera Chaotique στην Μικρή Σκηνή της Μονής Λαζαριστών

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη σύμπραξη θα παρουσιάσει στην έναρξη της την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, η Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: οι Opera Chaotique, δηλαδή οι Tenorman & Voodoo Drummer παρουσιάζουν παρέα με τη μezzosoprano Σταματία Μολλούδη και την εναέρια χορεύτρια Δήμητρα Ατέση (Etherica Aerial Performance) ένα σουρεαλιστικό φαντασμα-γορικό καλοκαιρινό show, με καινούρια στοιχεία και όλα τα συνθετικά που τους έχουν καθιερώσει στη διεθνή σκηνή ως ένα πρωτοποριακό σχήμα: χιούμορ, εφευρετικές διασκευές γνωστών τραγουδιών, πρωτότυπη δική τους μουσική, αλληλεπίδραση με το κοινό και μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που μόνο στις ζωντανές τους εμφανίσεις μπορεί κάποιος να ζήσει.

Και σαν μην έφτανε όλο αυτό υπάρχουν στη βραδιά και οι υπέροχες Fortissimo! Αυτό το απολύτως εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet, που αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται πια συστάσεις! 

Με συμμετοχές σε συναυλίες, φεστιβάλ, VIP events, gala τόσο στην, όσο και στο εξωτερικό, ξεσηκώνουν τους πάντες μ’ ένα ρεπερτόριο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής. 

Η μοναδικότητα και η καινοτομία των Fortissimo όμως έγκειται στην παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού προγράμματος που συνδυάζει την κλασική μουσική με ποπ, ροκ και λάτιν ήχους.

INFO➤Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, ΣταυρούποληΏρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00Τηλ πληροφοριών: 2310510081Προπώληση, Ταμείο: 8€Σημεία Προπώλησης: (Κέντρο Θεσσαλονίκης): Καφέ Έντεχνον, Σάρωθρον, Καφέ Ηλιοτρόπιο, (Καλαμαριά): Καφέ Διώροφον, Ιανός
(Σταυρούπολη) : Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών(Εύοσμος): Speaty , (Μεγαλου Αλεξανδρου 67)(Ηλιούπολη): Καφέ Ελιξήριο (Στρ. Μακρυγιάννη 49)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.