Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Με κύπελλο το κλείσιμο της χρονιάς για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Διεθνές Ετήσιο Τουρνουά του Ατέρμων έκλεισε την χρόνια η ομάδα ΝΕΩΝ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.
Ένα διεθνές τουρνουά που αγωνίστηκαν ομάδες από Αμερική, Κύπρο & Ελλάδα.

Η ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς με καθοδηγητή τον Β. Παμπορίδη έφτασε στον τελικό του τουρνουά έχοντας τα αποτελέσματα: 1-1 με Αναγέννηση Γιαννιτσών και επικρατώντας με 5-1 & 6-1 αντίστοιχα επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής & Αγίας Παρασκευής Αθηνών στα παιχνίδια του ομίλου. 

Στον τελικό αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του Ελλήσποντου Κριθιάς, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-1.

Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά ο Αλέξανδρος παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.

Στα παιχνίδια αγωνίστηκαν οι Ορφανίδης Μ, Κιοσσές Κ, Σεφερίδης Ι, Μαργαριτόπουλος Μ, Νικολαΐδης Β, Κουζουκίδης Μ, Μαχμουτάι Α, Τζιάνας Γ, Αλμπανίδης Γ, Πιπερίδης Γ, Μπούσδρα Ε, Ζάλτος Κ, Κερτούκα Γ, Τζιτζίδης Κ, Γεωργιάδης Γ, Καντίου Γ, Κουρουζίδης Β.

Ένα από τα επιπλέον θετικά της διοργάνωσης ήταν και η ανάδειξη του Μάνου Μαργαριτόπουλου ως MVP του τουρνουά ο οποίος πέτυχε και 5 τέρματα συνολικά με ένα υπέροχο απευθείας φάουλ στον τελικό.

Το ραντεβού των νεαρών ποδοσφαιριστών του ανανεώθηκε για την 01/08/17 και την έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς , αφού όλοι παρέλαβαν και θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μεταβατικής περιόδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου