Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Αλεξ Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με ένα χρυσό μετάλλιο, μία τέταρτη και μια δέκατη θέση, και συμμετοχή σε δύο τελικούς γύρισαν από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' οι μικροί του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Με αποστολή οκτώ αθλητών-τριών και διπλάσιους σε αριθμό γονείς και φίλους που βρέθηκαν το σαββατοκύριακο στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” η νέα γενιά του συλλόγου έδειξε πως υπάρχει μέλλον στον σύλλογο και επιβραβεύτηκε ο τρόπος δουλειάς που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια.

Ο δεκαπεντάχρονος Αλέξανδρος Αλέρου, επιβεβαίωσε το ταλέντο αλλά και τα προγνωστικά του καλύτερου φέτος στην Ελλάδα στην κατηγορία του και αναδείχτηκε , μετά από μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, χρυσός Πανελληνιονίκης στα 600 μ με 1'25''83 σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση (1'25''88) και έδειξε πως το μέλλον στις ημιαντοχές του ανήκει δικαιωματικά εφόσον συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σοβαρά τα επόμενα χρόνια .

Την 4η θέση στο άλμα σε ύψος , παρά το πρόβλημα τραυματισμού του, κατέκτησε ο Έρλι Μπουζντρα . Ο εξαιρετικά ταλαντούχος άλτης του ΓΑΣ Κιλκίς σημείωσε 1,64 μ στην πρώτη εμφάνιση σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα , ωστόσο η απειρία του και ο εξαιρετικά μικρός χρόνος ενασχόλησης του με το αγώνισμα , του στέρησαν ένα βέβαιο μετάλλιο. Απέδειξε ωστόσο με την εμφάνισή του, ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο που αν γυμναστεί συστηματικά θα διαπρέψει στο μέλλον.

Την 10η θέση με 45''61 στα 300 μ κατέκτησε η Παναγιώτα Φαρμάκη . Η δεκατετράχρονη αθλήτρια του ΓΑΣΚ , προδόθηκε από το άγχος του φαβορί και από την απειρία της σε μεγάλους αγώνες και ουσιαστικά αδίκησε τον εαυτό της , αφού το πρόσφατο της 43''74 θα της χάριζε ένα μετάλλιο. Ωστόσο , είναι βέβαιο πως πρόκειται για μία πολύ ταλαντούχα αθλήτρια που δουλεύει συστηματικά και είναι θέμα χρόνου και εμπειριών οι μεγάλες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Την 24η θέση κατέλαβε η σκυταλοδρομία 4Χ80 των κοριτσιών με επίδοση 44''23. Η πολύ νεανική ομάδα που αγωνίστηκε με την Βικτόρια Κυριάκου , τις δεκατετράχρονες Παναγιώτα Φαρμάκη και Μαρία Ντουμανίδου και την 13χρονη Στέλα Παρασκευά , έδειξε πολύ καλά στοιχεία και διάθεση και αν είχαν γίνει λίγο καλύτερα οι αλλαγές θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά στην κατάταξη.

Τέλος στην 16η θέση με 2'54''95 τερμάτισε η σκυταλοδρομία 4Χ300 μ των αγοριών του συλλόγου που αγωνίστηκε με του Χαρίλαο Παπαδόπουλο, Γιώργο Αλπανίδη , Ερλι Μπουζντρα και Αλεξ Αλέρου .

Με την ολοκλήρωση των αγώνων ο προπονητής του ΓΑΣΚ Κώστας Μηναρετζής δήλωσε: “Τελικά μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της μικρότερης Κατηγορίας είχαμε ακόμη μία ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι διάθεση και προσπάθεια χρειάζεται, όλα τα άλλα ακολουθούν. 

Δε χρειάζεται να κάνουν «παγκόσμιο ρεκόρ» τα παιδιά για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιους αγώνες. Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος βαδίζει όλα τα χρόνια της ύπαρξης του και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει. Από την πλευρά του ΓΑΣ Κιλκίς δόθηκε η ευκαιρία, και δηλώσαμε ομάδες 4Χ80 στα κορίτσια όσο και 4Χ300 στα αγόρια. 

Με τη βοήθεια των προπονητών μας οι ομάδες ετοιμάστηκαν και εκπροσώπησαν το σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο. Σε ατομικό επίπεδο, πέρα από το χρυσό μετάλλιο του Αλέρου και την 4η θέση του Ερλι είναι αλήθεια πως μας στεναχώρησε η εμφάνιση της Φαρμάκη που έχει τεράστιες δυνατότητες . Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι βέβαιο πως η μικρή μας θα πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον . 

Για μας το κυριότερο ήταν κοντά μας οι παλιοί πρωταθλητές και προπονητές Τάσος Λουνής & Εφη Γιάγκογλου στο στάδιο για να βοηθήσουν και να στηρίξουν τα παιδιά και πως η Καβάλα γέμισε με γονείς και φίλους των παιδιών και του ΓΑΣ Κιλκίς που ήρθαν μαζί μας για να ενθαρρύνουν τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες. 

Για τη φιλοσοφία των ανθρώπων του ΓΑΣ Κιλκίς και μόνο που τα παιδιά μας κατάφεραν να γεμίσουν μία κερκίδα από γονείς και φίλους μας κάνει διπλά υπερήφανους. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους προπονητές μπράβο στους γονείς και φίλους. Με τέτοιους γονείς ότι θέση και να έχουμε στην τελική κατάταξη εμείς θα είμαστε πάντα νικητές”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.