Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ο Μάριος Φραγκούλης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, 21.30 
Στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας θα ταξιδέψει το κοινό του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ο κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης στη συναυλία που θα δώσει την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στις 21.30. Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.
Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, LucioDalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου. 

Θα ακουστούν, επίσης, σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια - μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου:


15€ (γενική είσοδος)

12€ (φοιτητικό, παιδικό, ανέργων, ΑμεΑ)

Σημεία Προπώλησης: 

- Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, 2310589200
- Public
- Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr και στο public.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.