Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

"Θόδωρε και Γιώργο, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους βουλευτές κ.κ. Παραστατίδη Θεόδωρο και Γεωργαντά Γεώργιο, όχι μόνο για την παρουσία τους στα επίσημα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων μας την 28η Μαΐου 2017, αλλά και για τη συνεισφορά τους στον εξοπλισμό τους."

1 σχόλιο :

 1. Δεν φτάνει που τους καλέσατε στα εγκαίνια (αντί και οι σύλλογοι συνταξιούχων και η ομοσπονδία σας να τους έχετε κηρύξει personae non gratae), τους ευχαριστείτε, θερμά κιόλας, για την παρουσία τους!!!
  Να φανταστώ ότι λόγοι προβολής και δημοσίων σχέσεων, σας κάνουν να ξεχνάτε τον πόνο, την οργή και την απελπισία των συνταξιούχων, που αυτοί οι κύριοι προκάλεσαν;
  Δεν μένει παρά, με την πρώτη ευκαιρία, να τους ευχαριστήσετε και για την κατακρεούργηση των συντάξεων, που, με μπαζωμένη τη συνείδησή τους και υπακούοντας στην κομματική γραμμή, ψήφισαν μέσω των επαίσχυντων μνημονίων!
  Να τους ευχαριστήσετε, ακόμη, και για το ότι φρόντισαν να ταπεινώσουν τους συνταξιούχους, να τους εξαθλιώσουν, να τους εξευτελίσουν και να τους αφήσουν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους χωρίς αξιοπρέπεια!
  Ναι, να τους ευχαριστήσετε και για έναν επιπλέον λόγο: γιατί οι δεκατρείς τόσες περικοπές των συντάξεων δεν τους φάνηκαν αρκετές για τη ''σωτηρία'' της πατρίδας, ώστε νομοθέτησαν και επιπλέον περικοπές 18 % (!), συν οικογενειακά, συν αφορολόγητο στο μέλλον (οι δικές τους απολαβές ακέραιες βεβαίως και αφορολόγητες)!
  ΥΓ.: Αναρωτιέμαι: τον βουλευτή της Χ.Α. τον καλέσατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή