Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

49χρονος αλλοδαπός φορούσε ράσα και παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Η επισταμένη έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, οδήγησε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας στην ταυτοποίηση των στοιχείων ατόμου που προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος γυναικών εντός αστικών λεωφορείων.
Πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, επιχείρησε σε δέκα περιπτώσεις ακόλαστες πράξεις κατά επτά νεαρών γυναικών, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο σκάνδαλο και προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.