Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Δράσεις του Σαββατοκύριακου, 22-23 Ιουλίου, των Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και από το εξωτερικό, έλαβε χώρα στους ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου. 
Το Zagori Mountain Running με 4 αγώνες μήκους από 10 έως 80 χιλιομέτρων. Στο φαράγγι του Βίκου και τα πετρόκτιστα γεφύρια έτρεξαν τον Marathon 44 χιλ. οι Θοδωρής Φαχουρίδης και Γιώργος Σταμπουλής ενώ στα 21 χιλ. ο Γιάννης Γάγος. 

Οι συμμετοχές και στους τέσσερις αγώνες ξεπέρασαν του 1.500 καθώς κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι αθλητές εντάσσουν το Ζαγόρι στο πρόγραμμα τους.

Στο Νευροκόπι διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Nevrokopi Trail. Ένας νέος αγώνας που στήριξαν τα μέλη του Συλλόγου μας.

Στο Κάτω Νευροκόπι ταξίδεψαν οι Στέλιος Δελόγλου, Σταύρος Κατσαρώνας, Μιχάλης Τσιτσόλκος και Σταύρος Καραγιάννης, οι οποίοι απόλαυσαν μία χωμάτινη και όμορφη διαδρομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρίτος στην κατηγορία του βραβεύθηκε ο Στέλιος Δελόγλου, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας με χρόνο 1. 13'.

Τα είχε όλα η εκδρομή του Σ.Δ.Υ.Κ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στον Όλυμπο. Διαμονή στο καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” ανάβαση στην δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου Σκολιό ύψους 2.912 μέτρα και μπάνιο στα παγωμένα νερά του Ενιπέα. Όσοι συμμετείχαν χάρηκαν τα πανέμορφα τοπία του βουνού των θεών και ανανέωσαν το ραντεβού τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου