Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Γιατί όχι και έξω από τα ΚΤΕΛ Κιλκίς; (20 φωτογραφίες)

Σκέφτεστε την ώρα που το μεγάφωνο των ΚΤΕΛ Κιλκίς θα φωνάζει: "Τα λεωφορεία για Καρατσάτερε, Κιρέτς, Πεϊκοβο, Λέλοβο αναχωρούν" να βλέπουμε ταυτόχρονα από έξω κάποιους να κάνουν σέρφινγκ; Στo Μόναχο συμβαίνει. Γιατί όχι και στο Κιλκίς; 
Το αεροδρόμιο του Μονάχου είναι ένα αεροδρόμιο που μοιάζει περισσότερο με εμπορικό κέντρο και χώρο αναψυχής. Ανάμεσα στο τέρμιναλ ένα και δυο υπάρχει το αίθριο του αεροδρομίου, μια τεράστια πλατεία που το καλοκαίρι αποτελεί τον χώρο σημαντικών εκδηλώσεων που απευθύνονται όχι μόνο σε αυτούς που θα ταξιδέψουν αλλά και στους κατοίκους της γύρω περιοχής. Μια από αυτές τις εντυπωσιακές δράσεις είναι το... σερφ.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά,το αίθριο του αεροδρομίου θα μετατραπεί... σε Χαβάη ! Η δράση ονομάζεται Surf and Style και στόχο έχει να διασκεδάσει επιβάτες αλλά και ντόπιους. Εκεί δε χρειάζεται να πετάξετε, αλλά να σερφάρετε και όχι μέσα από την οθόνη κάποιου υπολογιστή. 

Μια μικρή πισίνα, ένα τεχνητό κύμα, εξέδρες γύρω-γύρω και η διασκέδαση ξεκινά. Το "Surf & Style" απευθύνεται σε όσους αγαπούν και ασχολούνται με το σέρφινγκ, αλλά και να προσελκύσει νέους φίλους. 

Αν θέλετε να συμμετάσχετε, λάβετε υπόψη πως υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες ενηλίκων και παιδιών, ενώ οι αρχάριοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη μπάρα ισορροπίας. Το κόστος για μια ώρα χρήσης ξεκινά από τα 10 ευρώ για τα παιδιά και τα 19 ευρώ για τους ενήλικες με αρκετούς επαγγελματίες εκπαιδευτές σερφ να βρίσκονται δίπλα σας. 

Το τεχνητό κύμα έχει πλάτος γύρω στα 10 μέτρα και ύψους 1,50 μέτρο και είναι ανοιχτό για surfers και επισκέπτες από τις 9:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ κάθε μέρα. Ο Martin Korosec, επικεφαλής της διαφήμισης, μάρκετινγκ και μέσων ενημέρωσης στην Flughafen München GmbH λέει πως : "Με το" Surf & Style "φέρνουμε στο αεροδρόμιο του Μονάχου τον ξέγνοιαστο τρόπο ζωής των παραλιών της Καλιφόρνιας και της Χαβάης. 

Αυτή η εκδήλωση έχει προκαλέσει πλήθος νέων φίλων και είμαστε βέβαιοι ότι θα καλωσορίζουμε ακόμα περισσότερους διεθνείς καλεσμένους φέτος καθώς διοργανώνουμε το σερφ ταυτόχρονα με το Oktoberfest". Κάποια ημέρα η δράση είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, με την είσοδο των γονέων και παιδιών να είναι δωρεάν, μαζί με το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο. 

Αν λοιπόν φέτος το καλοκαίρι περάσετε από το αεροδρόμιο του Μονάχου μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το αίθριο του αεροδρομίου. Ακόμη και αν δεν πραγματοποιείται καμιά εκδήλωση, έχει καταπληκτική μπυραρία και άλλους χώρους αναψυχής.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.