Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων γεν.2008, 2009, 2010, 2011, 2012 και παίδων-κορασίδων γεν. 2005,2006,2007 διεξήχθησαν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης. 
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ και από τον Α.Σ. Hwarang Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντάς την πολλοί σύλλογοι από τη Βόρεια Ελλάδα με 600 αθλητές-ριες σύμφωνα με τις δηλώσεις. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η γνωριμία και η εμπειρία όλων αγωνιστικά σύμφωνα με το επίπεδο. Σε 6 τερέν και με συμβατικούς θώρακες και κάσκες με δίχως νικητή-τρια έγιναν οι αναμετρήσεις.
Αυτή την προσπάθεια στήριξε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 28 αθλητές-ριες, με νέους και σε κάποιες κατηγορίες έμπειρους αθλητές-ριες:

-Τσάτσης Αργύρης, Τριανταφυλλίδης Ισσάκ Ραφαήλ, Γρηγοριάδης Χρήστος, Τσάτσης Παναγιώτης, Κουραλίδης Βασίλειος, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Καγιάτος Ιωάννης, Σούδης Δημήτριος, Αμανατίδης Ιωάννης, Τσαρίδης Στέφανος, Κουραλίδης Ηλίας, Ηλιάδου Δήμητρα, Χιωτέλη Ευαγγελία, Παντελίδης Βασίλειος, Ζενίδης Ιωάννης, Χύτας Ραφαήλ, Τουτουτζίδης Θεόδωρος, Καραγκιόζης Ιωάννης, Γιαχασίδου Ευτυχία, Αμανατίδου Μαριέτα, Τσασίδου Ευγενία, Δεμίλογλου Χριστίνα, Σκαρλάτος Χρήστος, Χιωτέλη Μαρία, Νικολαίδης Ιωάννης, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Λουκοβίτης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Ιωάννης.

Ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου αγωνιστικά από αυτές τις διοργανώσεις , μόνον θετικά έχεις να αποκομίσεις, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις αγωνιστικές ικανότητες. Εφαρμόζοντας πειθαρχημένα την κάθε εμπειρία και με καλή ψυχολογία μπορούμε να συνεχίσουμε. Το Ολυμπιακό άθλημα Τaekwondo WTF είναι από τα ασφαλέστερα αθλήματα με πλήρη προστασία για την ασφάλεια των παιδιών πάνω απ΄όλα.

Μετά το πέρας των αγώνων όλοι οι αθλητές-ριες παρέλαβαν αναμνηστικά και δίπλωμα για τη συμμετοχή ως ηθική αμοιβή πάνω απ όλα κάνοντας τα ευτυχισμένα και με καλή ψυχολογία. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν οι πρωταθλήτριες Φουλεδάκη Μαρία και Καλφοπούλου Μαρία, όπως και οι γονείς καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την καλή παρουσία και αγωνιστικότητα και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία και στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.