Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Τόλμη Κιλκίς: Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων στην Λευκόβρυση Κοζάνης

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2008-2009-2010-2011 και παίδων-κορασίδων 2005-2006-2007 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης την Κυριακή 29 Μαΐου 2017. 

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 10 τερέν με συμβατικούς θώρακες και κάσκες και κανονισμούς διαιτησίας περισσότερο διδακτικούς για την προσαρμογή του αγωνιστικού τομέα ανεξάρτητα την ηλικία.

Η διοργάνωση είχε χαρακτήρα γιορτής αθλητισμού και μέσα απ΄αυτό το πνεύμα περνάνε τα μηνύματα του υγιή αγώνα της διεκδίκησης με πλήρη προστασία.

Η ψυχολογία είναι από τα βασικά στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Σε αυτή τη διοργάνωση απ τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς δηλώθηκαν 13 αθλητές-ριες:

-Τσαρίδης Στέφανος

-Τσαρίδου Ευγενία

-Τσάτσης Παναγιώτης

-Κουραλίδης Βασίλειος

-Καγιάτος Ιωάννης

-Ηλιάδου Δήμητρα

-Ασμενούδης Γεώργιος

-Ποντίκας Σωτήριος

-Ποντίκας Ελευθέριος

-Τσάτσης Αργύρης

-Δημητρακόπουλος Ιωάννης

-Ζαμανόπουλος Αθανάσιος

-Παπαγεωργίου Ιωάννης-Μάριος

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών-ριών του συλλόγου ήταν πολύ καλή εναρμονίζοντας την τεχνική όσο δύναται σύμφωνα με τις συμμετοχές και την εμπειρία που έχει ο κάθε ένας. Πρέπει να τονίσουμε ότι σε αυτή την ηλικία ο κάθε αγώνας που χαρακτηρίζεται ως εμπειρία ενισχύει σε απίστευτο βαθμό και καλπάζει η δυνατότητα να αναμετρηθεί παρά το μικρό της ηλικίας. 

Για να φτάσει ένα παιδί να διεκδικήσει πρέπει να έχει βασικά στοιχεία όπως φυσική κατάσταση, τεχνική σύμφωνα με το επίπεδο και καλή ψυχολογία. Η ευθύνη μας συνολικά για τα μηνύματα είναι μεγάλη ειδικά στα πρώτα βήματα του αθλητισμού με την ακέραιη θέση μας (Το παιδί).

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.