Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 102 New Release

Ανακοίνωση γυμναστηρίου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 102!
Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας της υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό της 8.000 γυμναστές.

Το Kinesis-Gym δεν θα μπορούσε να λείψει…

Το BODYPUMP είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής στην δύναμη, απευθύνεται τόσο στους άνδρες όσο και στης γυναίκες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες και είναι ιδανικό για απώλεια λίπους και γράμμωση των μυών. Η θερμιδική απώλεια είναι αρκετή καθώς φτάνει της 600 με 700 θερμίδες στο μάθημα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει…

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην αίθουσα Fitness Training Hall την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 18:30 και έχει διάρκεια 1 ώρα, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση στην γραμματεία ή ηλεκτρονικά στο online booking του γυμναστηρίου.


Η είσοδος είναι "ελεύθερη" για μέλη και μη του γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης επίσημος Les Mills BODYPUMP instructor, μαζί του η Φιλιώ Ορμανίδου, η Barbora Κοσμίδου και η Θέη Χιονίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.