Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Ενισχυτική διδασκαλία για 11 μήνες δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Kinesis for Kids"
Την τελευταία δεκαπενταετία η συμμετοχή των μαθητών ακόμα και σε μικρότερες τάξεις σε τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας είναι μεγάλη.
Οι γονείς τις περισσότερες ώρες της ημέρας εργάζονται και αυτό έχει δημιουργήσει την ανάγκη της ενισχυτικής διδασκαλίας, τόσο μέσα στον χώρο του σχολείου όσο και εκτός. 

Τα οφέλη όμως είναι πάρα πολλά, αφού τα παιδιά μαθαίνουν από τους δασκάλους τον τρόπο να διαβάζουν με την κατάλληλη καθοδήγηση, κάτι που η οικογένεια συνήθως διαχειρίζεται χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο με αρνητικά αποτελέσματα για το παιδί και αργότερα έφηβο.

Η ενισχυτική διδασκαλία έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς, γιατί τα παιδιά δείχνουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα και πειθαρχία στην μελέτη τους. Οι μαθητές δεν πιέζονται, ενώ μαθαίνουν να διαβάζουν μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Η ενισχυτική διδασκαλία δεν περιορίζεται μόνο στην ενίσχυση των μαθημάτων που διδάσκονται οι μαθητές στην τάξη, προσφέρει μαθήματα δημιουργικής γραφής βοηθώντας τον μαθητή να εκφράσει πιο ελεύθερα την προσωπική του άποψη και να την αναπτύξει αποκτώντας κριτική σκέψη.

Το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids έχει εντάξει στο καθημερινό διευρυμένο πρόγραμμά του 4 ώρες μελέτης για την προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας και την ταυτόχρονη εξατομικευμένη διδασκαλία.

Ο υπεύθυνος καθηγητής του τμήματος επιμελείται την επίλυση αποριών και φροντίζει να δίνει τη σωστή κατεύθυνση ώστε κάθε μαθητής να ολοκληρώνει εύκολα τις υποχρεώσεις του. Γνωρίζοντας τη μαθησιακή ανάπτυξη κάθε μαθητή, υποστηρίζει την ατομική προσπάθειά του, αφιερώνοντας χρόνο ώστε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

'Ετσι είναι πολύ πιο εύκολο να αναδειχθεί η έφεσή του σε κάποια μαθήματα αλλά και να γεμίσει τα κενά που ήδη υπάρχουν, για να μπορέσει αργότερα να εισαχθεί σε κάποια ανωτάτη ή ανώτερη σχολή. Η προετοιμασία που γίνεται μέσα από την ενισχυτική διδασκαλία καθοδηγεί τον μαθητή να επιλέξει την σωστή κατεύθυνση για το επαγγελματικό του μέλλον. 

Η Πατζατζή Αναστασία, καθηγήτρια, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πλούσιο διδακτικό έργο, έχοντας 10ετή φροντιστηριακή εμπειρία και εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα θα αναλάβει το τμήμα της ενισχυτικής διδασκαλίας του Kinesis For Kids.

*παράταση υποβολής αιτήσεων έως 14/6/2017 επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450 για εγγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου