Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ωφελούμενος του ΚΚΣ Κιλκίς κατέκτησε την πορτοκαλί ζώνη στο Judo

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 
Στις 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις απόκτησης ζώνης στο άθλημα του judo, από τον αθλητικό σύλλογο «Αίας Κιλκίς».
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, συμμετέχει με τη δράση «προπόνηση Αμέα με ΑΣ τυπικού πληθυσμού». Ένας ωφελούμενος, πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις, αποκτώντας την πορτοκαλί ζώνη, τρίτη στο άθλημα. Πρέπει να τονιστεί, πως συμμετείχε με την εξεταζόμενη ύλη, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, στην οποία εξετάζονται και οι τυπικοί αθλητές.

Η δράση υλοποιείται με σκοπό την ένταξη ατόμων με αναπηρία σε ομάδες τυπικού πληθυσμού, την αποδοχή της αναπηρίας και της διαφορετικότητας απ το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Οι διοικούντες, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθειες του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του ωφελούμενου, διδάσκοντας πάνω από όλα ήθος και σοβαρότητα.

Η παραπάνω δραστηριότητες υλοποιούνται στο πλαίσιο της πράξης «ΚΔΗΦ- ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου