Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Πετυχημένη η εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 η εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς «Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς – προοπτική στην απασχόληση».
Η εκδήλωση ενταγμένη στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017» πραγματοποιήθηκε στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη. Εκπροσωπόντας τον Δήμο Κιλκίς την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τσαντάκης Δημήτρης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν με εισηγήσεις η κ. Παπαδάκη Τάνια, υποδιευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς, ο κ. Καμέσης Αθανάσιος, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Παιονίας και η κ. Μπολέτη Σουζάνα, καταρτιζόμενη του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Στη δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης ομιλητές ήταν ο κ. Κατσαρέλος Δ. που εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Κιλκίς, ο κ. Πασσαλίδης Παύλος, Γεν. Διευθυντής της ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. και ο κ. Πασσαλλίδης Ευάγγελος, εκπροσωπώντας την Kleemann A.E.. Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Τσίντζος Πέτρος, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η πόλη του Κιλκίς έχει ανάγκη από παρόμοιες εκδηλώσεις, που συνδέουν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή και δεσμεύθηκαν για συνεργασία και κοινές δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς
στα τηλ: 2341070340 & 2341026612 Fax:23410-27105
e-mail:grammateia@iek-kilkis.kil.sch.gr
και στις σελίδες: http://iek-kilkis.kil.sch.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου