Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Δήλωση κοινοχρήστων εκτάσεων στον ΟΣΔΕ για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφη οδηγία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αντώνογλου, όσοι αγρότες εκμισθώνουν και καλλιεργούν κοινόχρηστες εκτάσεις (Αρθ. 168 Ν4099/12 και Αρθ 37παρ.14 εδ. γ Ν 4235/14), μπορούν να τις συμπεριλάβουν στην δήλωση ΟΣΔΕ της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου.
Προηγουμένως οι καλλιεργητές θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία: θα προσέρχονται στις υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προσκομίζοντας την απόφαση παραχώρησης των κοινοχρήστων εκτάσεων. Αφού παραλάβουν τον σχετικό κωδικό, θα μεταβαίνουν στην Εφορία όπου θα καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο. 

Με την απόδειξη καταβολής αντιτίμου επιστρέφουν στις υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Κιλκίς ακολουθώντας τις οδηγίες των υπαλλήλων αυτής, προκειμένου να προχωρήσουν στις σχετικές δηλώσεις ΟΣΔΕ (έως 15 Ιουνίου 2017).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.