Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Καλό Καλοκαίρι από τον "Αετό" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με την γιορτή λήξης η φετινή σαιζόν του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με μεγάλη επιτυχία. Την Κυριακή 18/6 το πρωί παιδιά και γονείς έδωσαν δυναμικό παρών στο γυμναστήριο στου 2ου Γυμνασίου και γέμισαν την αίθουσα. 
Στην διάρκεια του προγράμματος όλα τα τμήματα συμμετείχαν σε ξεχωριστά διαγωνιστικά παιχνίδια και στο τέλος ο νικητής κάθε τμήματος κέρδισε ως έπαθλο από ένα Τablet. To high-light της ημέρας ήταν το φιλικό διπλό μεταξύ μικτής ομάδας γονέων και αντίστοιχης των παιδιών της Ακαδημίας τα οποία με τον ενθουσιασμό τους και την δυναμική τους ''κατατρόπωσαν '' τους γονείς. 

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και αναψυκτικά αλλά και αναμνηστικά διπλώματα για όλα παιδιά. Την ίδια μέρα έληγε και η λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου και στην κλήρωση που έγινε ο αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο ''834'', μεγάλος τυχερός ο κ. Απατσίδης Θεόδωρος πατέρας του αθλητή του ΜΙΝΙ ΕΚΑΣΘ 2004 Απατσίδη Αργύρη ο οποίος ήταν παρών στην γιορτή και παρέλαβε αμέσως το δώρο του μια τηλεόραση TFT 42 ιντσών. 

Το ραντεβού φυσικά δόθηκε για τον Σεπτέμβριο αλλά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για όσους θέλουν μέχρι και τέλος Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου