Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

"Σ’ αυτή τη χώρα γίνονται όλα χωρίς προγραμματισμό"

Επιστολή διαμαρτυρίας Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας για το Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης
"Παρά τα ευχολόγια από όλους τους εμπλεκόμενους (Γ.Γ.Α, εργολάβος, Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου) ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το παραγωγικό κύτταρο της κοινωνίας δηλ. τους αθλητές-αθλήτριες, που προετοιμάζονται –εδώ και 10 και πλέον μήνες- για να αγωνιστούν και να πετύχουν τους στόχους τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (πολλοί εκ των οποίων διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ), δυστυχώς η πραγματικότητα επιβεβαιώνει ότι σ’ αυτή τη χώρα όλα γίνονται χωρίς προγραμματισμό."

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του σταδίου ανακοίνωσε, ότι από Δευτέρα 12/6 κλείνει και το κεντρικό στάδιο-μετά το βοηθητικό-λόγω εργασιών, παρά το γεγονός ότι στις συζητήσεις που προηγήθηκαν ζητήθηκε η βοήθεια από όλους, αφού στις επόμενες 2 εβδομάδες κρίνονται οι στόχοι όλων αυτών των παιδιών.

Αν αυτό γινόταν για να γίνει ανακατασκευή και του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο, τότε η ‘’ταλαιπωρία’’ ίσως άξιζε τον κόπο, γιατί έτσι η Θεσ/νίκη θα μπορούσε να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις στον Στίβο για τα επόμενα χρόνια. Μα θα αναρωτηθεί κανείς, δεν θέλετε να γίνονται έργα στην Θεσ/νίκη;

Η απάντηση είναι προφανής μια και τα μέλη μας (προπονητές), αλλά και οι αθλητές έχουν ταλαιπωρηθεί τόσα χρόνια από την έλλειψη χώρων προπόνησης . Θέλουμε έργα που πραγματικά θα δώσουν πνοή στον Kλασικό Αθλητισμό της Β. Ελλάδας και που θα φέρουν περισσότερα παιδιά στο στάδιο, ένα στάδιο που να μην ξεχνάμε κατασκευάστηκε γι’ αυτόν το σκοπό. 

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα στο βοηθητικό γήπεδο, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να παραδοθεί ένα καινούργιο γήπεδο χωρίς προβλήματα και να προχωρήσουν άμεσα στην δημοπράτηση του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δουν το θέμα με προσοχή, ώστε και το έργο φυσικά να γίνει αλλά και να μην επηρεαστούν οι αθλητές-τριες, καθώς το διάστημα που απομένει για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι σύντομο."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου