Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Λυρική κωμωδία «Η Όπερα βγήκε απ’ τον παράδεισο» της Κασσάνδρας Δημοπούλου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος  σας παρουσιάζουν την λυρική κωμωδία  «Η Όπερα βγήκε απ’ τον παράδεισο» της Κασσάνδρας Δημοπούλου σε σκηνοθεσία: Τζένη Δριβάλα, με τον Φίλιππο Μοδινό, την Κασσάνδρα Δημοπούλου, τον Άκη Σακελλαρίου, την Ειρήνη Κώνστα, τον Αλέξανδρο Γάβαρη κ.α.
➤Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:15, στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκη Σάββατο 08 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:15, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών – Μουδανιά Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:15, Αρχαίο Θέατρο Δίου – Δίον Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:15, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης – ΚασσάνδραΤετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:15, στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών – Θεσσαλονίκη 

Γενική είσοδος: 10 €

Λίγα λόγια για το έργο:
Το μοναδικό στο είδος του έργο, είναι λυρική κωμωδία αστείο, ανατρεπτικό και παράλληλα γεμάτο από υπέροχη μουσική και τις πιο μελωδικές άριες και ντουέτα από εμβληματικά και πολυαγαπημένα έργα όπερας.

Τέσσερις διάσημοι λυρικοί τραγουδιστές – τενόρος, σοπράνο, μέτζο σοπράνο και βαρύτονος φτάνουν σε ένα θέατρο με σκοπό να συναντήσουν έναν παραγωγό για να κλείσουν δουλειά. Εκεί τους υποδέχεται ένας μαέστρος ο οποίος τους ενημερώνει για το απίστευτο: έχουν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα και βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση αναμονής μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης…

Ο “δημιουργός” δεν έχει αποφασίσει το που θα τους στείλει και έχει δώσει εντολή να… περάσουν από ακρόαση ώστε να αποφασίσει τις μοίρες τους.

Πρόσκαιρα μίση αλλά και έντονα πάθη εντός και εκτός σκηνής … ανταγωνισμοί και αστείες καταστάσεις… Τι συμβαίνει σε μια ακρόαση; Και ποια είναι τελικά η “κόλαση” του καλλιτέχνη;

Την απάντηση και πολλά άλλα θα δείτε στην κεφάτη παράσταση “Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο” που έγραψε η Κασσάνδρα Δημοπούλου και σκηνοθετεί η Τζένη Δριβάλα.

Συντελεστές:
Ερμηνεύουν: Φίλιππος Μοδινός, Κασσάνδρα Δημοπούλου, Άκης Σακελλαρίου, Ειρήνη Κώνστα, Αλέξανδρος Γάβαρης.

Συμμετέχουν: Αθανάσιος Μαργούτας, Μελίνα Ντουσίκου, Ιουλίτα Μωσαϊδου, John Rownan.

Σκηνοθεσία: Τζένη Δριβάλα

Κείμενα: Κασσάνδρα Δημοπούλου

Παραγωγή: Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.