Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Τατίδης: "Διόδια θέλατε, διόδια πήρατε"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ένα θέμα που απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα τους πολίτες του Κιλκίς. Ένα θέμα που έχει τις ρίζες του ένα χρόνο περίπου πίσω, ας ανατρέξει όποιος θέλει στα άρθρα περί διοδίων του 2016.
Πριν ένα χρόνο λοιπόν, όλοι οι άρχοντες του τόπου, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι, σύμβουλοι άλλοι παράγοντες έγραφαν "να μπουν διόδια στον δρόμο προς Σκόπια για να σταματήσει η οικονομική διαρροή προς την γείτονα χώρα". 
 
Νόμιζαν οι άνθρωποι πως για αυτούς που πήγαιναν στο καζίνο, στους γιατρούς, για καύσιμα ακόμα και για ψώνια πέρα από τα σύνορά μας, θα τους εμπόδιζε εάν πλήρωναν ένα αντίτιμο διοδίων. 

Από τις διάφορες δηλώσεις καταλαβαίνω πως το αίτημά τους έγινε δεκτό και μάλιστα με υπέρβαση, να μπουν διόδια και στους παράπλευρους δρόμους. Πάλι οι ίδιοι κύριοι ξεσηκώθηκαν και φωνάζουν, να δείξουν πως υποστηρίζουν τους Κιλκισιώτες πολίτες, πώς αυτό είναι απαράδεκτο, δεν γίνεται να μπουν διόδια, δεν μπορείτε να βάλετε χαράτσι στους κατοίκους του Κιλκίς.

Τελικά τι θα θέλαμε εδώ στο Κιλκίς, εγώ διαφώνησα από την πρώτη στιγμή στο να μπουν διόδια, γιατί σίγουρα μετά από ένα χρονικό διάστημα θα ήταν ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει πάντα. 

Όσοι θέλανε τα διόδια είναι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα αυτοί που διαμαρτύρονται είναι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά να φωνάξουν πως κάνει λάθος η κυβέρνηση που τους άκουσε να βάλλει διόδια.

Εγώ θα πω αυτό που λέει πολλές φορές ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προσέχετε τα αιτήματά σας ενίοτε γίνονται αποδεκτά, μετά να υποστείτε τις συνέπειες. 

Να εξηγήσετε λοιπόν στους πολίτες του Κιλκίς το χρονικό διάστημα που κάνατε επανάσταση να μπουν διόδια και τώρα που δεν θέλετε διόδια, ποιο είναι το σωστό.

Για εμένα, ήταν, είναι και θα είναι απαράδεκτο να μπουν διόδια σε αυτόν τον δρόμο, ούτε βέβαια και στους παράδρομους, είναι δρόμος που εξυπηρετεί πολλά χωριά του νομού, είναι δρόμος που κατασκευάστηκε πολλά χρόνια πριν από τα χρήματα των πολιτών, οπότε οποιαδήποτε απαίτηση προς εξόφληση δαπανών δεν είναι βάσιμη, όσο για την συντήρηση του δρόμου, για αυτό το λόγο είναι οι φόροι που πληρώνουμε, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.