Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινό ''Σχολείο'' Άθλησης,Ψυχαγωγίας και Δημιουργικής Απασχόλησης στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς
Αρχίζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου το καλοκαιρινό Camp στο Alexandros Sports Center. Το κλείσιμο των Σχολείων δημιουργεί ένα κενό απασχόλησης των παιδιών, ειδικά αυτών που οι γονείς τους εργάζονται.
Για τρίτη συνεχή χρονιά το Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δίνει ουσιαστική και αποτελεσματική λύση προσφέροντας δημιουργική αθλητική απασχόληση για παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών, προσφέροντάς τους οκτάωρη ψυχαγωγική δραστηριότητα και ξεγνοιασιά στους γονείς τους.

Καταρτισμένοι παιδαγωγοί με υπευθυνότητα και ασφάλεια διδάσκουν , αθλούν και ψυχαγωγούν τα παιδιά με δραστηριότητες όπως Κολύμβηση, Φυσική Αγωγή, Παιδαγωγικά Παιχνίδια,, Επιτραπέζια Παιχνίδια , Ζωγραφική, Aqua Zumba , Σκάκι, Ποδόσφαιρο, Τραμπολίνο, παιχνίδι στα φουσκωτά του Αθλοπαιδότοπου κ.ά.

Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε έξι (6) πενθήμερες περιόδους έως την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου (28/07).

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 2341070313, 6975365651 & 6944351456.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.