Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Η κωμωδία ενός μεγάλου έρωτα»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Η κωμωδία ενός μεγάλου έρωτα» της Ελένης Ζάχου σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Π. Μαρέτα, από τον Πολιτιστικό Φορέα «Έννεπε Μούσα» - Θέατρο της Ελπίδας, την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Λίγα λόγια για το έργο:
Στην υπόθεση του έργου , φαίνονται με περιπετειώδη τρόπο πράγματα , όταν ο έρωτας ... μεγαλώνει . Ασχολούμαστε με τις σχέσεις στο ζευγάρι , αφού αποτελεί τον πυρήνα της κοινωνίας. Ένας παθιασμένος χορός στην αρχή ` Και μετά .. ;! .. βλέπουμε εξελίξεις , προκλήσεις , ανατροπές κι εκπλήξεις μέχρι το τέλος .

Οι θεατρικές συνθήκες δημιουργούν όμορφη σκηνική ατμόσφαιρα ενώ η δράση ξετυλίγεται σαν ένας χορός “τάγκο”, στο λόγο και στην πράξη.

Οι καταστάσεις γεμίζουν το θεατή, παρασύροντάς τον στη δίνη τους . Επιπλέον διαδραστικές συνθήκες , τον κάνουν να αφήνει τα καθημερινά προβλήματα μακριά ... και ίσως να βελτιώσει τη σχέση του .

“ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν` ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ή μήπως ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ”

Συντελεστές:
Ερμηνεύουν :

κυρία Ασπασία : Μελπομένη Χριστολιάκου

κύριος : Μιλτιάδης Μαρέτας

Σύμβουλος σκηνογραφίας : Αμαλία Αλιφέρη

Επιμέλεια κουστουμιών : Κα. Πηνελόπη

Επιμέλεια Φωτισμού – ήχων : Στέλιος Καλαμώ

Σκηνοθεσία : Μιλτιάδης Π. Μαρέτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.