Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

"Διόδια για ένα δρόμο καρμανιόλα θα πληρώνουν οι δημότες Παιονίας"

Επιστολή Χρήστου Γκουντενούδη προς Ευκλείδη Τσακαλώτο
"Αξιότιμε κύριε Ευκλείδη Τσακαλώτο,
Ήδη από τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους είχαμε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για το θέμα του σταθμού διοδίων στους Ευζώνους.
Επίσης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας την οποία και σας είχαμε διαβιβάσει, σας επισημάναμε ότι δεν δύναται νομικά και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να επιβληθεί τέλος διοδίων σε δρόμο ο οποίος δεν πληροί τις προδιαγραφές.

Όμως, η κυβέρνηση με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών (ΔΝΣγ/οικ35897/ΦΝ393), που δημοσιεύθηκε την 29/5/2017, ενεργοποιεί λειτουργία ΚΑΙ πλευρικών διοδίων το αργότερο μέχρι 1 Νοεμβρίου 2017!

Με την άδικη αυτή απόφαση επιβάλλεται από την κυβέρνηση ένα υπέρογκο και μη ανταποδοτικό χαράτσι προς τους δημότες του Δήμου Παιονίας για ένα δρόμο καρμανιόλα στον οποίο θρηνούμε συνεχώς θύματα.
Με την συγκεκριμένη απόφαση σας για τα πλευρικά διόδια, θεωρούμε ότι όχι μόνο δεν δρομολογείται η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά απομακρύνεται η προοπτική αυτή και παράλληλα διασφαλίζεται μονάχα ο παραχωρησιούχος του έργου.

Κι όλα αυτά κοροϊδεύοντας τους πολίτες και τις αρχές του τόπου, καθώς μας είχατε διαβεβαιώσει ότι δεν θα λειτουργούσαν οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων παρά μόνο ο μετωπικός των Ευζώνων.

Κύριε Υπουργέ,

Έχει ήδη γίνει και από μέρους μας πρόταση για πλευρικά διόδια στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων στην έξοδο προς ΠΑΘΕ στο ύψος των Ευζώνων καθώς τα διόδια στο πλευρικό σταθμό του κόμβου Πολυκάστρου θα δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα για την ήδη χειμαζόμενη τοπική αγορά.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και δεν θα δεχθεί με κανένα τρόπο τη λειτουργία σταθμού διοδίων και ειδικά πλευρικών διοδίων χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.